Cum să reduci nivelul colesterolului într-un mod natural?

Extractul de frunze de măslin poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol pe cale naturală și are un efect pozitiv asupra întregului sistem imunitar.

Știm deja că măslinele și uleiul de măsline sunt sănătoase. Extractul din frunze de măslin este extras din frunzele măslinului și conține cantități mult mai mari de oleuropeină decât uleiul de măsline. Acesta este un antioxidant puternic pe care oamenii de știință îl consideră cea mai importantă componentă a măslinului.


Oleuropeina, antioxidantul secret al măslinului.

Măslinul a stat ca un simbol al frumuseții și longevității timp de secole. Măslinele și uleiul de măsline sunt elemente de bază în bucătăria mediteraneană, care este apreciată și cunoscută pentru preparatele sale sănătoase, fiind locul unde au crescut generatii de centenari.

Potrivit oamenilor de știință, substanța responsabilă pentru toate beneficiile măslinelor și ale uleiului de măsline se numește oleuropeină. Aceasta oferă gustul amar tipic de măsline și este un puternic antioxidant natural.

Antioxidanții sunt extrem de necesari pentru a susține organismul nostru împotriva radicalilor liberi. Aceștia sunt molecule pe care le ingerăm prin poluare, stres și o dietă nesănătoasă. Acestea provoacă daune celulelor corpului, ducând la tot felul de afecțiuni, disconfort și boli. O dietă variată, cu multe fructe și legume, furnizează antioxidanții de care organismul nostru are nevoie.


Oleuropeina este un adevărat luptător împotriva radicalilor liberi. Este unul dintre polifenoli, alături de hidroxitirozol, acid elenolic și rutină, care pot contribui la scăderea colesterolului rău și a nivelului ridicat al tensiunii arteriale.

Uleiul de măsline și extractul din frunze de măslin nu sunt același lucru. Oleuropeina se găsește în fructele și frunzele de măslin. Se găsește, de asemenea, în uleiul de măsline, dar în concentrații mult mai mici. Uleiul de măsline este presat din măsline, care sunt de obicei tratate mai întâi, iar o parte din oleuropeină se pierde cu fiecare tratament.


Extractul de frunze de măslin ajută la scăderea colesterolului și la slăbit pe cale naturală. Acesta vă poate oferi o doză bună de antioxidanți ori de câte ori aveți nevoie de un impuls de vitalitate. În țările sudice, extractul de frunze de măslin este aproape de la sine înțeles ca supliment pentru prevenirea multor afecțiuni. Utilizările acestuia sunt multe și variate. Mai multe studii internaționale au demonstrat deja ca unul dintre beneficiile consumului extractului de frunze de măslin este  fapul că acesta ajută la scăderea nivelului de colesterol.

Spre exemplu, un studiu din 2008 a comparat efectele suplimentării alimentare cu extract de frunze de măslin cu sfaturi privind stilul de viață la 40 de gemeni identici cu tensiune arterială ridicată. După 8 săptămâni, echipa a constatat că extractul din frunze de măslin a redus semnificativ nivelurile de colesterol LDL în cadrul perechilor de gemeni, într-o manieră dependentă de doză. Acest lucru înseamnă că dozele mai mari au avut un efect mai mare.


Extractul de frunze de măslin ajută la reglarea nivelului de colesterol și de lipide prin scăderea nivelului de colesterol lipoproteic cu densitate scăzută (numit și "colesterol rău") și creșterea nivelului de colesterol lipoproteic cu densitate ridicată (numit și "colesterol bun"). Acesta reduce, de asemenea, vâscozitatea sângelui (acționează ca un anticoagulant) și, în mod normal, inhibă agregarea plachetară.

Extractul din frunze de măslin este extras din frunzele de măslin într-un mod foarte controlat. Astfel se obține un extract pur care conține o mare cantitate de oleuropeină. Dacă doriți să știți dacă un extract de frunze de măslin este bun, trebuie să verificați procentul de oleuropeină pe care îl conține.


Așadar, puteti reduce nivelul colesterolului în mod natural cu extract de frunze de măslin. Acestaeste un supliment natural care poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol.

Vești bune; puteți consuma cu ușurință extractul din frunze de măslin într-o băutură. Cu VerdePuro, trebuie doar să consumati 50ml de extract in fiecare zi, acesta având o cantitate mare de oleuropeină.

Sale Off
Extract frunză de măslin Verdepuro VITA - 2 LITRI
299.00 Lei 247.00 Lei
Sale Off
Extract frunze de măslin BIO – 500 ml
149.00 Lei 123.00 Lei

Abonează-te la Newsletter

Nume:

Prenume:

Email: