Ceaiul Detox Day&Night 

SOLUȚIE NATURALĂ ȘI EFICIENTĂ PENTRU TRATAREA CONSTIPAȚIEI

 • ✓ Ameliorarează constipația și încurajează mișcările intestinale

 • ✓ Reduce senzația de umflături abdominale

 • ✓ Favorizează pierderea sănătoasă în greutate

 • ✓ Stimulează metabolismul și ajută la arderea rapidă a caloriilor

 • ✓ Îmbunătățește luminozitatea pielii

 • ✓ Detoxifică și curăță organele interne și reduce retenția de apă

CALITATE ITALIANĂ

Produs și ambalat în Italia

TRANSPORT RAPID

In maxim 3 zile lucrătoare


PLATA RAMBURS

La ridicarea coletului


ce conține ceaiul Day & Night ?

PUTERE DUBLĂ! Ceai digestiv de zi și ceai de plante purificator de noapte.

MyVitaly MyDetox Day & Night este un produs pe bază de ingrediente naturale, format din 2 ceaiuri: MyDetox Day și MyDetox Night, combinate pentru a profita de efectul lor asupra drenajului organismului (urzică, hibiscus) și de proprietățile antioxidante (măceș, verbină de lămâie) ale ingredientelor. În plus, păpădia susține detoxifierea organismului prin stimularea diurezei, în timp ce feniculul sprijină sistemele de detoxifiere. Ghimbirul și măceșul ajută la susținerea digestiei, ghimbirul contribuind, de asemenea, la funcționarea normală a tractului intestinal.

DETOXIFIERE ZILNICĂ

Compoziție zilnică: Ghimbir, măr în bucăți, frunze de mentă, frunze de măslin, frunze de mesteacăn, frunze de urzică, flori de Karkadè, trandafir canin, rădăcină de păpădie pentru un gust fructat și natural.

CURĂȚAREA DE NOAPTE

Compoziție pe bază de plante pentru noapte: Semințe de fenicul, frunze de urzică, rădăcină de lemn dulce, frunze de măslin, flori de Karkadè, trandafir canin, portocală dulce, flori și frunze de păducel, petale de trandafir și alte ingrediente delicioase.

 • Menta
 • Ghimbirul
 • Păpădia
 • Feniculul
 • Rădacina de lemn dulce
 • Frunzele de mesteacăn
 • Verbena
 • Urzica

Ceaiul de mentă este un remediu natural popular pentru problemele digestive, iar multe medicamente pentru probleme digestive conțin extract de mentă.

Acesta este recomandat pentru proprietățile sale digestive și tonifiante. Ajută la relaxarea mucusului intestinal și favorizează secreția de bilă și procesele de digestie prin tractul digestiv.

Efectul calmant al mentolului din mentă poate ajuta la relaxarea stomacului deranjat în timp ce se deplasează scaunul prin intestine.


Ghimbirul este un antiinflamator natural, digestiv puternic, din proprietăți antibiotice. De asemenea, acesta ajută la reducerea tensiunii arteriale.

Atunci când constipația provine dintr-o digestie deficitară, rădăcina de ghimbir poate ajuta. Multe persoane folosesc ceaiul de ghimbir pentru a calma iritațiile din sistemul digestiv și pentru a îmbunătăți digestia.


Rădăcina de păpădie are proprietăți depurative, deoarece stimulează funcțiile biliare, hepatice și renale, adică activează organe precum ficatul, rinichii și pielea, care servesc la transformarea toxinelor în forma cea mai potrivită pentru eliminarea lor (scaun, urină, transpirație). Ea favorizează eliminarea toxinelor (zahăr, trigliceride, colesterol și acizi urici), ceea ce face din păpădie o plantă hepatotropă.

Ceaiul de păpădie poate ajuta în cazul simptomelor digestive ușoare, cum ar fi balonarea sau constipația ocazională.

Păpădia poate stimula ficatul să producă bilă, ceea ce poate ajuta indirect în cazul constipației.

Ceaiul de păpădie poate acționa, de asemenea, ca un diuretic în organism, adăugând mai multă apă în sistemul digestiv și în scaune. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea constipației ușoare.


Are acțiune calmantă asupra stomacului, dezumflă abdomenul și îmbunătățește funcțiile intestinale. De mii de ani, feniculul a fost folosit ca suport pentru digestie. Efectele antiinflamatorii pot preveni formarea gazelor intestinale, eliminând umflăturile și crampele, accelerând digestia și asigurând o absorbție maximă a substanțelor nutritive.

Lemnul dulce este digestiv, depurativ, diuretic, antiinflamator și exfoliant. Potrivit pentru tuse, ameliorarea durerilor de gât, a acidității cervicale și gastrice, are și o funcție laxativă ușoară. După masă, consumul unei cești de ceai de rădăcină de lemn dulce poate calma sistemul digestiv și poate favoriza o mișcare intestinală.


Frunzele de mesteacăn au mari proprietăți diuretice și sunt folosite în cazul retenției de apă și pentru tratarea pietrelor la rinichi sau a infecțiilor tractului urinar. 

Acționează asupra sistemului nervos datorită verbenalinei, este, de asemenea, deosebit de potrivită pentru a domina tensiunile și pentru a favoriza relaxarea nocturnă. Are, de asemenea, o excelentă acțiune digestivă și purificatoare, care acționează asupra stomacului și asupra sângelui, deci și asupra ficatului și splinei, curățându-l de toxine. Cunoscută este și puterea sa analgezică - ajută la ameliorarea durerilor de cap.

Benefică pentru sistemul digestiv, datorită activității sale digestive, are efect depurativ, diuretic și alcalinizant: indicată în caz de pietre la rinichi, hiperglicemie și chisturi; și în general atunci când este necesară o acțiune detoxifiantă.

Ce spun clienții despre produsele noastre

Vezi de ce sute de oameni au increde in produsele FrunzaDeMaslin

Am ineput cura cu acest ceai in 2.02.2022 si pot sa spun ca nu m-am asteptat la rezultate imediate.Pofta de mancare ,de rontaiala dispare ,am slabit 1.300 fara eforturi.Tranzitul intestinal este normal si starea mea este mult mai buna.Intr-un cuvant calitatea vietii mele a crescut.

MM.

Este un produs extraordinar de bun. Am rezolvat problema constipatiei, tensiunii arteriale,iar destre energia acumulate ce sa mai spun!? Merita consumat macar 3 luni pentru rezultate.

Ilie I.

L-am cumparat dupa ce am citit beneficiile asociate cu produsul. In decurs de o saptamana m-am simtit mai plină de energie, mai prezentă din punct de vedere mental, iar problemele mele de digestie s-au imbunatatit de atunci. Ma simt mai vioaie, de parca as fi cu 10 ani mai tanara. 

Anonim